אופן ההכנה
-
מצרכים:
1 כף קמח
2 כפות דייסת מטרנה דגנים מעורבים
כוס מים
3 ביצים בכל המתכון
שמן
זיתים חתוכים לאורך ללא חרצנים
רסק עגבניות/ עגבניות מרוסקות
גבינת מוצרלהאופן ההכנה:
מכינים את הבלילה:
לקערה מכניסים כוס מים, 2 כפות דייסת מטרנה דגנים, כף קמח וביצה אחת.
מבשלים במחבת עד ליצירת סוג של טורטייה והופכים, עד להשחמה.
מעבירים את הטורטייה המוכנה לצלחת.
מכינים את החביתה:
טורפים שתי ביצים, מטגנים את הביצים ולאחר דקה מוסיפים את הטורטייה שהכנו מעל החביתה. הופכים, מוסיפים תוספות, חותכים ומגישים. בתאבון!המתכון באדיבות: מתן כהן