אופן ההכנה
-
35דק'הכנה
-
35דק'סה"כ זמן הכנה
-
קל וטעים
מצרכים:
1/2 חבילת פסטה (לא משנה איזה סוג), 2 עגבניות, 1 בצל, 1 שן שום, 2 כפות שמן זית, 100 גר' רסק עגבניות, מלח לפי הצורך, פלפל, פפריקה מתוקה, אורגנו.
אופן ההכנה:
אופן הכנת הפסטה:
מבשלים 1/2 חבילת פסטה לפי הוראות היצרן.
אופן הכנת הרוטב:
מחממים שמן זית בסיר קטן, מוסיפים בצל קצוץ ושן שום כתושה. כשמשחים, מוסיפים 1 עגבנייה חתוכה לקוביות קטנות. בינתיים, מכינים רסק מעגבנייה אחת. מוסיפים את הרסק שהכנו לסיר וגם מעט רסק עגבניות. מתבלים ומרתיחים. שמים 3-2 כפות רוטב על צלחת פסטה.