אופן ההכנה
-
מצרכים:
חצי קילו עוף טחון.
3 כפות דייסת קורנפלור של מטרנה
גזר מגורד
תפוח אדמה מגורד
ביצה
2 כפות שמן זיתאופן ההכנה:
להכנת בלילת הקציצות: מערבבים גזר מגורד, תפוח אדמה מגורד, חצי קילו עוף טחון, כף שמן זית, ביצה ושלוש כפות דייסת מטרנה קורנפלור מאחדים את כל החומרים למרקם אחיד ומכדררים את הבלילה לכדורים בינוניים ומטגנים קלות.
לאחר מכן מכינים בסיר כל סוג של רוטב אהוב ומכניסים את הקציצות לבישול.
בתאבון!קרדיט: דנה ברסון