אופן ההכנה
-
20דק'הכנה
-
20דק'סה"כ זמן הכנה
-
מצרכים:
2 בטטות בינוניות
1 תפוח אדמה
¾ כוס קמח כוסמין מלא/קמח רגיל
3 כפות דייסת סולת (אפשר להשתמש במקום בדייסת דגנים/ דייסת קורנפלור)
1 כף שמן זית
תבלינים לפי הטעם
לשימון התבנית והלביבות:
2-3 כפות שמן זיתאופן ההכנה:
מקלפים את הבטטות ותפוח האדמה.
מבשלים את הירקות בשפע מים עד לריכוך.
מועכים את הירקות לפירה חלק ומוסיפים את כל שאר החומרים.
מחממים תנור ל-180 מעלות ומכינים תבנית עם נייר אפייה.
משמנים מעט את נייר האפייה.
יוצרים לביבות בעזרת ידיים רטובות ומניחים על התבנית.
משמנים את הלביבות מעט גם מלמעלה.
אופים 25-35 דקות עד שהלביבות מעט שחומות. בתיאבון!