אופן ההכנה
-
60דק'הכנה
-
60דק'סה"כ זמן הכנה
-
מושלם לארוחת ערב משפחתית
מצרכים:
1 חבילת ספגטי מבושל, ירקות לפי בחירה. אני מעדיפה: 2 גזרים, 1 גמבה, 1 בצל, 6-5 עגבניות (אפשר להשתמש גם בעגבניות מרוסקות מוכנות בקופסה), עשבי תיבול לפי הטעם. מומלץ: בזיליקום, רוזמרין ואורגנו, 2 כפות שמן זית, 1/2 ק"ג בשר טחון, אפשר להוסיף גם הודו טחון (בריא מאוד לקטנטנים), תבלינים: מלח, פלפל לפי הצורך ומעט כמון.
אופן ההכנה:
מטגנים את הבשר הטחון בשמן עד שצבעו אינו אדום והוא מבושל, מוסיפים את הירקות (לפעוטות מומלץ לרסק בבלנדר או בפומפייה בהתאם לגיל), מטגנים הכול תוך כדי ערבוב כ-5 דקות עד שהירקות מתרככים. מוסיפים את העגבניות, עשבי התיבול והתבלינים. מבשלים על אש גבוהה עד לרתיחה (מומלץ לערבב מדי פעם). לאחר הרתיחה מנמיכים את האש וממשיכים לבשל כ-1/2 שעה. שמים את הרוטב על הפסטה המוכנה.