אופן ההכנה
-
מרק בשני צבעים
מצרכים:
מרק כתום:
2 בצלים חתוכים גס
3 גזרים חתוכים
1 כוס עדשים כתומות
חתיכת דלעתמרק ירוק:
2 בצלים חתוכים גס
4 קישואים פרוסים,
חצי ק"ג ברוקולי מופרד לפרחים
1 תפוח אדמה
1 כוס אפונה קפואה
שמיר קצוץאופן ההכנה:
כל מרק בנפרד - מאדים את הבצל במעט שמן עד שהוא שקוף ורך. מוסיפים את יתר הירקות, מערבבים ומוסיפים מים עד לכיסוי הירקות ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה. טוחנים למרקם חלק ואחיד.
להרכבת המנה יוצקים לצד אחד של הצלחת מהמרק הכתום ומיד יוצקים מהמרק הירוק לצד השני כך שמתקבלת צלחת חצי, חצי :)גרו את היצירתיות. ייחודית המרק הוא בדרך ההגשה המקורית והשונה - חצי מהצלחת מרק כתום וחצי מרק ירוק.