אופן ההכנה
-
מצרכים:
2 כוסות ירקות קצוצים לבחירתכם (כגון: גזר, אפונה, תרד וכד')
2 ביצים
כוס וחצי דייסת דגנים מעורבים של מטרנה
כוס גבינה צהובה מגוררת
כוס קוטג'
1/4 כוס חלבאופן ההכנה:
חממו תנור מראש ל-180 מעלות.
בקערה גדולה מערבבים את כל המרכיבים עד שכל החומרים משולבים באופן שווה.
מעבירים את התערובת לתבנית אפייה משומנת,
ומכניסים לתנור בערך ל-40 דקות עד שהפשטידה זהובה ומוכנה.* שימו לב:
הקפידו לקרר את הפשטידה לפני ההגשה לתינוקות כדי להימנע מסכנת כוויה.
פורסים את הפשטידה לרצועות לאחיזה קלה ובטיחותית לתינוק או מועכים בהתאם לגיל.
ניתן להכין את הפשטידה גם עם כוס אחת של דייסת דגנים מעורבים של מטרנה למי שרוצה פשטידה רכה יותר.
המתכון באדיבות: ספיר זוארץ