אופן ההכנה
-
לביבות כרובית מוגשות לצד ירקות וגבינה לבנה
מצרכים:
1 כרובית שלמה
1 בצל
ביצים 2
צרור שמיר ופטרוזיליה קצוצים דק
שמן זית, קורט מלח פלפל
אופן ההכנה:
מאדים את הכרובית עד להתרככות וקוצצים לחתיכות קטנות. מטגנים את הבצל.
מערבבים את כל הרכיבים ומתבלים לפי הטעם. יוצרים לביבות ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה. מתיזים מעל שמן זית. אופים במשך כ-20 דקות או עד שהלביבות משחימות בחום של 180 מעלות.הידעת? שיטות בישול מומלצות השומרות ביותר על ערכיהם התזונתיים של המזון הן אידוי ואפיה.