אופן ההכנה
-
מאפינס ברוקולי עם ירקות חתוכים
מצרכים:
500 גרם ברוקולי (אפשר גם קפוא), 2 כפות קמח, 3 ביצים, 1 גבינת קוטג', 1 גבינה לבנה, חצי שקית אבקת אפיה, 300 ג' גבינה צהובה מגורדת
אופן ההכנה:
מבשלים את הברוקולי עד שיתרכך וטוחנים אותו. מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים לקבלת תערובת. מכניסים לתבניות מאפינס משומנות ,לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-40 דקות או עד שהמאפינס ישחימו מלמעלה.
מצננים ומגישים עם מבחר ירקות.הברוקולי עשיר בסידן, מינרל חשוב לבניית העצמות והשניים.