אופן ההכנה
-
מרק עוף וירקות
מצרכים:
4 שוקי עוף, בטטה, תפוח אדמה, גזר, 1/2 בצל, בצל ירוק, 1/2 עגבנייה מקולפת, 1/2 פלפל, כרובית, קישוא, 4-3 מקלות סלרי, שמיר, 1/2 שן שום, 1/3 כוס אורז
אופן ההכנה:
מרתיחים 4 שוקיים. לאחר הרתיחה מוצאים בעזרת מסננת את השומן הצף (כדי לצמצם את כמות השומן). מוסיפים את כל הירקות ומרתיחים. מכסים את הסיר וממשיכים לבשל כ-1/2 שעה. מוסיפים לסיר את האורז השטוף וממשיכים לבשל. מעבירים למערבל את הירקות, מקלפים את הבשר מהעצמות, מוסיפים כ-1/3 כוס מהמרק ומפעילים את המערבל. בתאבון.
תנו לתינוק להחזיק כפית ביד בזמן ההאכלה. כך ירגיש שותף בהאכלתו ויפתח את מיומנויות ההאכלה שלו.